WinForms Controls pre Silverlight

Publikoval Michal Kočí dňa 6.7.2007 o 12:53 v kategórii Silverlight

Čo v stávajúcej verzii Silverlight rozhodne chýba je sada obvykle používaných ovládacích prvkov. V Silverlight 1.1 Alpha budete zbytočne hľadať tlačítko alebo nebodaj textové pole. Microsoft síce ponúka akési ukážkové controly, ich implementácia ma však príliš neočarila. Preto stojí za pozornosť projekt, ktorý sa snaží preniesť WinForms Controls (ovládacie prvky) do Silverlight.

Rovno bez mučenia sa priznám, že som GOA WinForms for Microsof Silverligh neskúšal, ale podľa demo ukážok prístupných na ich webe vyzerá rozhodne lepšie než spomínané Microsoft controly. GOA WinForms sú zdarma a obsahujú vyše 40 ovládacích prvkov. Existujú aj v platenej verzii - tá obsahuje oproti bezplatnej verzii najmä DataGrid a rozšírené štandardné ovládacie prvky.

GOA WinForms potrebujú Visual Studio 2008 ("Orcas"), toto si však viete stiahnuť ako VPC (image do Virtual PC).

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.