Použitie ADO.Net datasetu v Reporting Services

Publikoval Michal Kočí dňa 25.9.2004 o 01:01 v kategórii SQL

Pred pár dňami som narazil na skvelý článok o použítí ADO.Net datasetu v Reporting Services. No a keďže nie som žiaden skrblík, tak sa o linku na tento článok s Vami podelím.

Autor (Christa Carpentiere) v ňom rozoberá postup, ako naprogramovať vlastnú assembly v C# (data processing extension), ktorá sprostredkuje prístup k datasetu ako v momente dizajnu reportu, tak aj v momente samotného generovania.

Pomaly ale iste sa odhodlávam popísaný postup odskúšať, o mojich úspechoch či neúspechoch budem iste informovať. Možno skončím len pri tom, že si stiahnem ukážku, ktorú dáva autor článku k voľnému stiahnutiu. Holt, keď času nikdy nie je na zvyš...

Mimochodom, pre tých, ktorý ešte nemali tú česť sa s Reporting Services stretnúť a doposiaľ netušia, aký skvelý reportovací systém to je, dávam do placu zopár linkov:

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.