P.F. 2009

Publikoval Michal Kočí dňa 30.12.2008 o 22:04 v kategórii Ostatné

V novom roku 2009 Vám prajem všetko dobré, aby sa Vám darilo, aby sa Vám plnili všetky Vaše želania a predsavzatia.

Tradične som si okrem želania pripravil aj drobný citát a aj nejaké to obhliadnutie za minulým rokom, za rokom 2008, ktorý je zlomový napríklad aj tým, že blog sa po niekoľkých rokoch fungovania na free web hostingu dočkal konečne poriadnej domény.

V roku 2008 som napísal 30 príspevkov (vrátane tohto) a celkový počet príspevkov sa tak zvýšil na 212. Tak sa naplnilo minuloročné želanie a to, aby som v roku 2008 napísal aj 200-tý príspevok. No a týchto 30 príspevkov bolo okomentovaných 18 komentármi, komentárov bolo v roku 2008 pridaných celkovo 49 a ich počet stúpol na 172.

Čo sa týka návštevnosti, cca 18% návštevíkov je vracajúcich sa, čo je docela slušné. Návštevníci najviac prichádzajú cez vyhľadávače (Google, Seznam, ...), ale aj napriamo. Cez vyhľadávače najčastejšie hľadajú informácie o emotikonách, Korfu a promóciách.

Do prvej desiatky vyhľadávaných termínov patrí aj Silverlight, čo ma teší. Silverlightu som sa venoval vo v deviatich príspevkoch, čo je skoro tretina. A keďže je to technológia nová a ja osobne s ňou mám viaceré plány (ako aj skúsenosti), tak predpokladám, že sa jej budem venovať aj v novom roku.

A na koniec sľubovaný citát:

Skúsenosť je meno, ktoré dávame svojím chybám a omylom - Oscar Wilde

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.