VS2008 zavrie dialóg pri pokuse o nastavenie Code Coverage

Publikoval Michal Kočí dňa 19.4.2009 o 14:06 v kategórii .Net

To si tak idem zapnúť Code Coverage pre svoje testy, a keď som klikol na záložku Code Coverage v nastavení testov, tak mi Visual Stusio 2008 dialóg zavrelo, bez možnosti nastavenia assemblies, pre ktoré chcem sledovať Code Coverage. Naštastie existuje riešenie, ako tento bug Visual Studio aspoň trochu obísť.

Problém je, že v solution sa nachádza Silverlight projekt (podľa Microsoft Connect vraj aj Data Project), z toho sa Visual Studio nejak nevie spamätať. Tak ako prvé čo ma napadlo, bolo dočasne vyradiť Silverlight projekt zo solution a toto pomohlo.

Čiže, pred tým, ako budete chcieť nastaviť Code Coverage tak zo solution vyraďte Silverlight projekt (v kontextovom menu Unload Project). Dialóg potom bude fungovať, všetko si ponastavujte a potom môžete projekt do solution opäť nahrať (zase cez kontextové menu).

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.