Blog, Twitter, alebo oboje?

Publikoval Michal Kočí dňa 23.5.2009 o 16:09 v kategórii Web

Blog už mám, má ma zaujímať aj Twitter? Má mi Twitter čo ponúknuť? Mám blog vymeniťza Twitter, alebo udržiavať oboje?

Takto som začal rozmýšlať už dávnejšie, ale v posledných dňoch sa mi moje otázky vracali stále častejšie. Blog mám už od roku 2004 a celkom úspešne v ňom chvíľami viac a chvíľami menej pravidelne publikujem články, návody, poznatky alebo iné informácie. No a za tie roky sa mi často stalo, že som mal nejaký link na zaujímavý článok, alebo zaujimavú informáciu, ale sa mi k tomu nechcel písať celý príspevok - vymyslieť nadpis, popis a ešte aj samotný obsah je pre niektoré krátke, avšak tiež zaujímavé, informácie neľahké...

Tak som sa rozhodol, že si Twitter obzriem a skúsim si ho - výsledok je, že ma môžete nasledovať (nájdete ma pod menom mifko - @mifko) a prípadne mi dať aj spätnú väzbu (tu v komentároch, priamo na Twitterovi alebo cez kontaktný formulár). Po čase svoje rozhodnutie bežať súbežne aj blog aj Twitter zhodnotím a rozhodnem sa či má zmysel bežať oboje.

Môžem tu ešte deklarovať môj aktuálny pohľad na vec - blog je fajn, ale nie vždy je na neho a na písanie príspevkov dosť času. Twitter síce obmedzuje veľkosť správy na 140 znakov, toto však pravdepodobne často bude skôr výhoda ako nevýhoda. Takže momentálne som upadol do presvedčenia, že sa oplatí k blogu pridať ďalší distribučný kanál. Ale vravím, až čas úkáže...

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

dňa 19.3.2024 o 07:28 - undefined

undefined

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.