Zaručený tip, ako ušetriť na knihách

Publikoval Michal Kočí dňa 16.10.2014 o 16:06 v kategórii Audioknihy

Knihy nie sú zrovna lacné, ale keď vám prinášajú radosť a neviete si bez nich predstaviť život, rovnako ako ja, tak mám pre vás jeden zaručený tip, ako ušetriť.

Vyskúšajte audioknihy! Ak máte chuť teraz prestať čítať, tak ju potlačte a ostaňte so mnou až do konca. Odhoďte predsudky a prečítajte si, ako môžete ušetriť desiatky EUR ročne a ako a prečo práve s audioknihami :)

Preč s predsudkami

Okolo audiokníh existuje veľa predsudkov. Tu máte dôvody, ktoré vaše predsudky hádam odstránia:

Nie, audioknihy nie sú len pre slepcov. Počúvať sa dá aj vtedy, keď sa čítať z papiera nedá a tak sú audioknihy skvelé pre každého, kto rád trávi čas v spoločnosti kníh. Športovanie, upratovanie, cestovanie. Výber je na vás.

Nie, na vychutnanie si knihy nepotrebujete jej papierovú verziu. Príbeh je ten istý aj v elektronickej knihe, aj v audioknihe. V audioknihe je zážitok umocnený výkonom interpréta, ktorý audioknihu načítal. To tromfne aj vôňu papiera.

Nie, audioknihy nie sú novinkou ale sú dlhodobo overené. Spomeňte si ako ste počúvali rozprávky na platniach.

Nie, audioknihy nie sú len pre mladých. Výber audiokníh pokryje chute mladších i starších, milovníkov beletrie aj vzdelávacej literatúry.

Nie, ponuka audiokníh nie je hrozivo malá. Nie je síce tak široká ako u papierových kníh, ale audiokníh v češtine a slovenčine je už okolo 2000 a ponuka sa stále rozrastá. Určite si vyberie väčšina z vás.

Nie, prehrať si audioknihu nie je raketová veda. Pustiť si audioknihu môžete z CD, na MP3 prehrávači, na telefóne, na tablete, v počítači. Voľba je len na vás. Je to jednoduché.

Nie, audioknihy nie sú drahšie ako papierové knihy. Práve naopak, väčšinou sú lacnejšie, prípadne stoja rovnako. A vedia byť aj oveľa lacnejšie, viď nižšie.

Nie, audioknihy nie je ťažké zohnať. Dajú sa kúpiť na CD v každom dobrom kníhkupectve, alebo ešte lepšie, dajú sa kúpiť na stiahnutie v Audiolibrixe. Okamžite.

Nie, audioknihy nemusíte pracne zháňať po kníhkupectvách. Audioknihy na stiahnutie sa nedajú na rozdiel od CD vypredať. Každá audiokniha v Audiolibrixe je hneď k dispozícii. Počúvať môžete už pár minút po nákupe.

Ako teda ušetriť peniaze?

Jednoducho.

Koľko vás stála posledná kniha, ktorú ste si kúpili? Napríklad Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol? Bežná cena papierovej verzie je 13,90 EUR.

V zľave na internete ju zoženiete trochu lacnejšie, ale prirátajte si k tomu poštovné. Alebo sa pre ňu prejdite do kníhkupectva, čo tiež netrvá päť minút. Audioknihu kúpite za 10,90 EUR. Alebo za 3,69 EUR.

Čože? 3,69 namiesto 13,90 EUR? Správne...

Toto je tip, ktorý pre vás mám. Toto je konečne spôsob, ako môžete ušetriť. A myslím tým naozaj ušetriť. Členstvo v Klube Audiolibrix.

Niečo, čo na Slovenskom a Českom trhu nikto iný neponúka. Niečo, čo vám dokáže ušetriť desiatky EUR ročne. Niečo, čo si zamilujete. Niečo, čo vám za cenu dvoch-troch káv v kaviarni zaručí audioknihu mesačne. A funguje to jednoducho.

Ako to teda funguje?

Mesačne zaplatíte 7,49 EUR, prvý mesiac len spomínaných 3,69 EUR. To platíte za členstvo v Klube Audiolibrix. Za to vám Audiolibrix dá 1 kredit mesačne. 1 kredit = 1 audiokniha. Jedna audiokniha mesačne je málo? Za 13,79 EUR máte 2 kredity a teda 2 audioknihy (prvý mesiac dokonca len za 9,99 EUR). Navyše na ďalšie nákupy dostanete zľavu 10 alebo 15 percent.

Wow! :)

Tak si to zhrňme. Spomínaného Storočného starčeka si môžete kúpiť za 13,90 EUR v papierovej podobe. Alebo zaplatíte len 13,79 EUR, čiže ešte o pár centov menej a vyberiete si dve audioknihy. Správne za podobnú cenu, nie jednu, ale dve. A môžete ich "čítať" nie len v kľude a za svetla, ale aj po tme, pri upratovní, pri cestovaní, pri športovaní, ...

Tak ako? Dá sa takto ušetriť?

Dá a určite nie málo. Rozhodne vyskúšajte a začnite tak šetriť hneď teraz! Nikdy nebol lepší čas na vyskúšanie audiokníh než dnes, keď si jednu viete zohnať už za 3,69 EUR, no nie?

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.