Slovník do Office 2003 zadarmo

Publikoval Michal Kočí dňa 29.10.2004 o 23:54 v kategórii Office

Vďaka informačným mailom z Microsoftu, ktorých som vďačný odberateľ, som sa dozvedel o možnosti voľného stiahnutia a používania slovníkov (SJ-AJ, CJ-AJ, AJ-SJ, AJ-CJ, SJ-NJ, CJ-NJ, NJ-SJ aNJ-CJ) v Microsoft Office 2003. Jediné, čo potrebujete je mať legálne zakúpený Microsoft Office.

Stiahnuť si ich môžete zo stránky http://www.microsoft.com/cze/office/slovniky.asp. Sú to slovníky od spoločnosti Lingea (25 000 hesiel, táto spoločnosť zároveň k tomuto produktu poskytuje podporu), ktorých slovníky ja osobne uprednostňujem pred slovníkom PC Translator od firmy LangSoft, ktorý na môj vkus obsahuje viac než dosť chýb...

Na moje veľké počudovanie to vyzerá, že 5 megová inštalačka (jedného jazyka) ozaj obsahuje tento slovník a že si heslá nesťahuje z internetu, súdiac podľa toho, že mi slová boli preložené aj napriek tomu, že som Wordu na firewalle nepovolil (zakázal) pripojenie do internetu.

My sme tento slovník nasadili vo firme. Pre ľudí, ktorí nepotrebujú sofistikovaný slovník, ktorý dokáže prekladať celé vety, prípadne nepotrebujú k heslám zvukovú stopu, musí byť tento slovník dokonale postačujúci...

Mimochodom, skúšku ohňom, t.j. vyhľadanie sprostých slov (tzv. vulgarizmov) tiež zvládol dokonale :)

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

dňa 16.4.2024 o 19:49 - undefined

undefined

dňa 16.4.2024 o 19:49 - undefined

undefined

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.