Audioknihy

Chcete vyskúšať audioknihy?

Najväčší výber a najlepšie služby ponúka obchod s audioknihami na stiahnutie - Audiolibrix. Vyskúšajte, nebudete ľutovať.

Kde hľadať slovenské a české podcasty?

Publikované dňa 16.9.2018 o 20:00 v kategóriach Audioknihy a Podcasty

Ešte pred časom by platila odpoveď: Vygooglite si ich. Alebo: Choďte na iTunes a prehrabávajte sa medzi stotisíckami podcastov v desiatkach rôznych jazykoch. Veľa šťastia. Dnes je to však úplne, ale úplne jednoduché.

Ako na vlastný podcast (4.) - Publikovanie podcastu

Publikované dňa 25.11.2016 o 17:30 v kategóriach Audioknihy a Podcasty

Vitajte u štvrtého a zároveň posledného dielu seriálu o tvorbe podcastu. Nie len že už viete o čom váš podcast bude a aký bude jeho formát, ale vy už viete ako bude prebiehať nahrávanie a hlavne spracovanie nahrávky. Dnes sa pozrieme na to, čo s nahrávkou spraviť, aby sa dostala k vašim poslucháčom.

Ako na vlastný podcast (3.) - Spracovanie nahratého podcastu

Publikované dňa 23.11.2016 o 17:30 v kategóriach Audioknihy a Podcasty

Vitajte pri treťom diele mini seriálu o nahrávaní podcastov. V prvom diele sme sa pozreli na rozhodnutia pred prvým nahrávaním, v druhom na samotné nahrávanie a dnes nás čaká spracovanie nahrávky pred jej vypublikovanín. Poďme hneď na to.

Ako na vlastný podcast (2.) - Prvé nahrávanie

Publikované dňa 21.11.2016 o 17:30 v kategóriach Audioknihy a Podcasty

V minulom diele tohto miniseriálu o nahrávaní podcastov sme sa venovali otázkam, na ktoré by ste mali nájsť odpovede ešte pred prvým nahrávaním. Dnes sa pozrieme práve na prvé nahrávanie - čo vás čaká a na čo sa musíte pripraviť. Poďme na to.

Ako na vlastný podcast (1.) - Pred prvým nahrávaním

Publikované dňa 19.11.2016 o 17:30 v kategóriach Audioknihy a Podcasty

Láka vás idea mať vlastný podcast, ale absolútne netušíte kde začať a čo vás čaká? Alebo len chcete vidieť/vedieť, ako sa to robí? Len tak, zo zaujímavosti? Potom vitajte pri mojom mini-seriály, v ktorom vám ukážem, ako to robíme s Audinovinkami my, v Audiolibrixe. V prvom diele sa pozrieme na to, čo vás čaká ešte pred prvý nahrávaním.

Zaručený tip, ako ušetriť na knihách

Publikované dňa 16.10.2014 o 16:06 v kategórii Audioknihy

Knihy nie sú zrovna lacné, ale keď vám prinášajú radosť a neviete si bez nich predstaviť život, rovnako ako ja, tak mám pre vás jeden zaručený tip, ako ušetriť.

Prepadol som audioknihám... a vy by ste mali tiež...

Publikované dňa 3.5.2014 o 16:47 v kategóriach Audioknihy a Behanie

Asi pred rokom a pol som začal počúvať audioknihy. Dovtedy som o nich tušil, ale stále som ich mal za menejcenné a rovnako ako ďalší ludia, čiastočne som ich mal spojené s ľuďmi s poruchou zraku. Ej, ako som sa mýlil...

Storočný starček, který vyliezol z okna a zmizol

Publikované dňa 28.12.2012 o 18:52 v kategórii Audioknihy

Pokiaľ ste fanúšikom Forresta Gumpu, túto knihu budete milovať. Allan Karlsson, hlavný hrdina knihy Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel je nie nadarmo prirovnávaný práve k Forrestovi Gumpovi. Rovnako ako on, aj Allan za svoj život zažil veci, o ktorých sa bežným smrteľníkov iba sníva. Respektíve, stretol za svoj dlhý život množstvo vplyvných ľudí počnúc americkým prezidentom, cez brata Alberta Einsteina až po čínského či severokórejského vládcu a ovplyvnil tak osud Európy, Ázie a ďalších kontinentov.