Na čo nám bude Son Of SmartPart?

Publikoval Michal Kočí dňa 15.9.2005 o 00:49 v kategórii SharePoint

Možno to viete, možno nie, ale najbližší service pack (SP2) pre WSS (Windows SharePoint Services) umožní, aby WSS bežalo pod ASP.Net 2.0. Bohužial, tento SP2 nezabezpečí, aby Web Party programované pod Visual Studiom 2005 (teda ASP.Net 2.0) bežali tiež pod WSS. Son Of SmartPart, teda akýsi nástupca SmartPart-u (resp. SmartPart 2.0) by mal tento problém riešiť...

Son Of SmartPart by podľa Jana Tielensa (autora) mal existovať v dvoch verziách - jeden bude vedieť hostovať spomínané Web Party, druhý bude vedieť hostovať (ako pôvodný SmartPart) užívateľské prvky (User Controls) - oboje programované pre ASP.Net 2.0.

Inak, Jan sa nejak rozbehol, pred pár dňami vydal novú verziu SmartPartu (1.1) o ktorej som informoval a teraz nám robí ďaľšiu radosť...

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.