Webový zdroj nie len o .Net Remoting-u

Publikoval Michal Kočí dňa 13.3.2005 o 21:29 v kategórii .Net

Keď som pátral po tom, ako použiť remote objekt cez jeho rozhranie a použiť konfiguračný súbor, nie si ho vytvárať cez Activator.GetObject, narazil som na stránku ThinkTecture, kde som našiel riešenie môjho problému v článku HOWTO: Use Interface-based remote objects with config files.

Tento článok je súčasťou .Net Remoting FAQ-u, ktorý poskytuje aj iné rady prevažne (ale nie len) od autora Ingo Rammer-a. Tento človek napísal aj knihu Advanced .Net Remoting. Musím sa priznať, že túto som nečítal, čítal som len Microsoft .Net Remoting.

Keď to zhrniem, na tejto web stránke sa dá nájsť veľa článkov, zopár šikovných nástrojov, zdrojové kódy k istým vychytávkam (napríklad open-source SMTP kanál pre .Net Remoting) a pod. Stránka rozhodne stojí za návštevu, totiž, čím dlhšie sa v nej prehrabujem, tím viac zaujímavostí na nej nachádzam.

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.