Návšteva akcie Advanced Technologies

Publikoval Michal Kočí dňa 31.5.2005 o 21:42 v kategórii Ostatné

Dnes (31.5.05) sa v Bratislave konala akcia Advanced Technologies, pokúsim sa zhrnúť svoje dojmy...

Ako vždy, akciu považujem za rozumne strávený čas. Konala sa paralelne v troch sáloch, prednášky v jednotlivých sáloch začínali aj končili rovnako, takže kto chcel, mohol prebiehať z jednej sály do druhej. Mohol ako mohol. Ja som si vybral sálu Application Integration a veruže boli všetky prednášky zaujímavé, takže prechod do inej sály neprichádzal do úvahy (a veruže aj inde mali byť zaujímavé prednášky).

Prednšali ako vždy ľudia, ktorý rozprávajú k veci, navyše pútavo - Michael Juřek, Miloš Sobotka, Tomáš Kutěj, ... Len škoda že na každú prednášku bolo tak málo času a o toľko veciach by sa dalo dlho, predlho rozprávať. Ale, aj nakopnutie tým správnym smerom považujem za dôležité, detaily o spomínaných technológiách sa obvykle dajú vysosať aj z internetu.

Takže, kto ešte nemá na zajtra (1.6.05) nič na pláne a bude sa pohybovať po Prahe, rozhodne by si túto akciu nemal nechať újsť. Zaujímavé témy (SQL Server 2005, VS.Net Team System, SharePoint, Information Bridge Framework, ...), kopec nových informácií, veľa zaujímavých linkov (napríklad na SharePoint.CZ), nádherné hostesky, občerstvenie a na záver darček a to všetko na jednom mieste len za päť stoviek, no proste paráda...

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

dňa 25.4.2024 o 21:59 - undefined

undefined

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.