P.F. 2010

Publikoval Michal Kočí dňa 31.12.2009 o 20:23 v kategórii Ostatné

Prajem všetko dobré do nového roku všetkých čitateľom môjho blogu. Tento rok rovnako ako minulé (2008, 2007, 2006, 2005, 2004) ukončím na blogu krátkym obhliadnutím za pomaly končiacim rokom 2009 a už tradičným citátom.

Čo sa týka blogovania, tak práve končiaci rok 2009 bol počtom príspevkov najslabší, keďže aj s týmto príspevkom pribudlo celkovo 14 príspevkov. Dúfam však, že slabší bol len počtom príspevkou a nie ich kvalitou, ale keďže sa nikto nešťažoval... :) Pod tento počet sa určite podpísalo aj to, že som začal mikroblogovať na twitteri (@mifko), kde som tento rok vypustil 225 príspevkov. Pokiaľ teda máte záujem o moje názory a iné myšlienkové výplody, začnite ma na twitteri nasledovať. No a sociálne siete vtiahli tento rok aj mňa, takže ma od tohto roka môžete nájsť aj na Facebooku. Ak si ma chcete pridať medzi priateľov, skúste napísať aj odkiaľ sa poznáme.

Keď sa obzriem sa tohoročnými príspevkami, tak najviac ich je venovaných Silverlightu (rovnako tomu bolo aj na twitteri) a je vysoká pravdepodobnosť, že rovnako tomu bude aj v roku budúcom - jednoducho Silverlight si na webe čoraz viac nachádza svoje miesto a ja chcem a aj som pri tom (za sebou mám už dva Silverlight projekty a na treťom práve pracujem). Do nového roka si teda aspoň takto zaprajem, aby som si medzi rôznymi projektami našiel viac času aj na blogovanie, lebo sám cítim, že ho zanedbávam.

Po súkromnej stránke sa nemám na čo sťažovať. Som našťastie zdravý a aj celá moja rodina, takže spokojnosť obrovská. V tomto ohľade dúfam, že sa budúci rok nič nepokazí. Veľa zdravia prajem aj Vám, mojim čitateľom a nech sa tu teda takto o rok zase stretneme. Klasicky, aj pri citáte. Tento rok, rok krízy, sa bude krízy priamo týkať:

Crises refine life. In them you discover what you are - Allan K. Chalmers - Krízy zlepšujú život. V nich zistíte, kým ste.

Tak ja Vám prajem, nech o sebe zistíte len to najlepšie!

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.