Zakladám si ďaľší, čisto nie-IT blog

Publikoval Michal Kočí dňa 13.12.2006 o 11:55 v kategórii Ostatné

Keď som si koncom augusta zakladal tento blog, tak som popravde netušil, ako sa do budúcnosti vyvinie. Od konca augusta 2004, kedy som publikoval svoj prvý príspevok som na tomto blogu vypublikoval 147 príspevkov (148 ak rátam aj tento :)). Pre mňa samého je to prekvapivé číslo. Bohužiaľ, za existenciu blogu sa tento vždy staval skôr do pozície technického blogu, možno aj preto, že ho linkuje napríklad Vývojár.cz a tak sic som tu uverejnil niekoľko príspevkov na nie IT tému, jednalo sa skôr o výnimky. A keďže som dospel do stavu, kedy mám pocit, že mám čo to popísať aj po nie IT stránke, rozhodol som sa popri tomto blogu rozbehnúť si blog aj na SME. Takže odteraz, súkromné veci, príbehy, myšlienky a iné veci si bude vylievať na blogu na SME - koci.blog.sme.sk. Všetci ste srdečne vítaní. Blogovať na IT témy budem samozrejme naďalej tu.

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

dňa 20.4.2024 o 09:19 - undefined

undefined

dňa 20.4.2024 o 09:19 - undefined

undefined

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.