Linky pre žiakov autoškôl

Publikoval Michal Kočí dňa 30.8.2006 o 18:12 v kategórii Web

Ak si náhodou robíte autoškolu rovnako ako ja (respektíve ja si len rozširujem vodičský preukaz o skupinu A), potom Vám isto prídu vhod nasledovné linky.

Jednoznačne najlepším serverom, ktorý sa venuje vodičákom a poskytuje kompletné, ucelené informácie je server vodičák.sk. Na tomto nájdete:

  • Testy - máte možnosť sa nechať otestovať podľa jednotlivých okruhov (značky, križovatky, vyhláška, ...) alebo si nechať vygenerovať test rovnakej štruktúry, ako býva na skúške.
  • Dokumenty - Zákon, vyhlášku, značky či konštrukciu.
  • Zoznam autoškôl

Sú dve veci, ktoré mi na tomto webe vadia. Jednak je to fakt, že ak si chcete spraviť test podobný tomu, ktorý dostanete na skúške tak síce môžete, ale otázky sú Vám náhodne generované. Ak sa Vám však lepšie učí podľa testov, potom ak vezmeme do úvahy, že náhoda môže spôsobiť, že niektorú otázku Vám ani na niekoľký pokus nevygeneruje, potom je lepšie prejsť si celú sadu testov. No a túto nájdete napríklad na webe autoškoly Alma.

Druhá vec, ktorá mi trochu vadí je veľastranový zoznam značiek - má totiž 24 strán, čo nie je moc prenositeľné (na druhej strane sú však tieto značky označené aj ich kódom). Ak chcete niečo kompaktnejšie, potom si pozrite zoznam značiek, ktorý som našiel na webe nairam.sk, značky sú tu umiestnené presne na jednu stranu.

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

K tomuto článku nie su pridané žiadne komentáre.

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.