P.F. 2008

Publikoval Michal Kočí dňa 31.12.2007 o 10:56 v kategórii Ostatné

Tradície, tradície, tradície. Tradične aj ostatný tohoročný príspevok je PF-ka, spolu s citátom (rovnako ako v rokoch 2006, 2005 a 2004). Tento rok sa navyše trochu obzriem za rokom uplynulým s malou štatistikou, najmä štatistikou vyhľadávania.

Je dobre, že je lepšie, ale bolo by lepšie, keby bolo dobre.
(Albert Einstein)

Takže ja Vám týmto prajem, aby ste sa mali v roku 2008 nie len dobre, ak hneď výborne.

A teraz trochu bilancie tohto blogu. V roku 2007 so vypublikoval 31 príspevkov (ak nerátam tento). Každý z nich bol v priemere zobrazený približne 460 krát. Tieto príspevky boli okomentované 19-timi komentármi a celkovo bolo v roku 2007 pridaných 45 komentárov a ich celkový počet sa tak zvýšil na 125. Celkový počet príspevkov je momentálne 181 (182 ak rátam aj tento). Takže pevne dúfam, že budúci rok zlomým 200-tý príspevok.

Malé ohliadnutie spravím aj za vyhľadávaním. Vďaka Gooogle Analytics mám docela slušný prehľad o návštevnosti blogu a jedna z nemálo zaujímavých štatistík je, cez aké kľúčové slová sa ku mne dostanú náhodný návštevníci. A môj predpoklad sa po vypracovaní štatistiky ukázal ako správny. Cez vyhľadávače sa na môj blog dostane viac ľudí hľadajúcich informácie o neprogramátorských ako o programátorských témach. Suverénne vedie skupina ľudí hľadajúcich informácie o Skype-e. Takže, ak vyhľadávané slová alebo frázy som zadelil do skupín tu je prehľad ich pomeru za rok 2007:

Mohlo by ťa tiež zaujímať

Páčil sa ti príspevok?

Zdieľaj príspevok alebo si ho odlož na neskôr

Sleduj ma

Ak nechceš premeškať príspevky ako je tento, sleduj ma na Twitteri, alebo ak máš RSS čítačku, môžeš sledovať môj RSS kanál.

Komentáre

dňa 20.4.2024 o 14:13 - undefined

undefined

Pridať komentár

Máš niečo zaujímavé povedať k článku? Pridaj to k článku ako komentár. Spam, reklamu alebo inak nerelevantné komentáre okamžite mažem.